07.02.2013

Які питання задавати хлопцю на першому побаченні

Довгоочікуване перше побачення часто перетворюється на кошмар і для хлопця і для дівчини, так як дуже складно знайти вірні теми для розмови. Люди не готові відповідати на деякі питання в самому початку знайомства. Щоб хоч щось дізнатися на першому побаченні про чоловіка, потрібно бути делікатною і стриманою.

Зверніться з проханням до хлопця розповісти про його друзів. Так ви зможете більше дізнатися про нього самого і скласти більш докладний психологічний портрет. Запитайте у хлопця про його мрії і плани на майбутнє. Звичайно, не всі готові так швидко поділитися своїми думками, але якщо він відповість вам на ваші питання, це буде знаком того, що він вам довіряє.

Можна поставити питання про улюблені види спорту. Відповідь допоможе вам краще пізнати характер хлопця. Якщо ж хлопець не любить спорт, швидше за все, він романтик, учений чи філософ. Не соромтеся запитувати про хобі та інші захоплення. Щоб швидше знайти спільну мову, у вас повинні бути схожі інтереси.

Обов'язково запитайте у хлопця про наявність у нього шкідливих звичок, щоб уникнути можливих неприємностей і непорозумінь у майбутньому. Захоплення азартними іграми теж повинно насторожити вас. Якщо є шкідливі звички, запитаєте у хлопця, чи планує він кинути їх. Поцікавтеся, які спиртні напої йому подобаються і як часто він їх вживає.

Намагайтеся уникнути банальних питань: «як тобі погода?», «Як справи?». Такі шаблонні фрази можуть навіяти нудьгу. Під час розмови обов'язково покажіть свою зацікавленість. Задавайте уточнюючі питання, хлопцю це буде приємно.

Запитайте про дитинство. Поцікавтеся, яким він був в дитинстві, тихим і спокійним або активним і шумним. Попросіть хлопця розповісти про найприємніші враження з дитинства. Розпитайте його про батьків, чи легко вам в майбутньому буде знайти з ними спільну мову.

Важливим питанням є робота хлопця. Можна запитати, чи влаштовує його професія або він планує знайти більш вигідне місце. Не соромтеся запитувати хлопця про його досягнення, адже чоловіки люблять говорити про свої успіхи. Від серйозної теми роботи можна перейти до більш легкої розмови, яка пов'язана з проведенням відпустки, наприклад.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More