07.02.2013

Питання для нареченого під час викупу

викуп нареченої
Щоб отримати наречену, нареченому і його друзям доведеться не тільки розщедритися, але і проявити своє почуття гумору, винахідливість і швидкість реакції. Дівчата задають питання нареченому при викупі нареченої, вони не повинні бути серйозними і офіційними, щоб наречений і його друзі змогли відповісти на них. Правильна відповідь на кожне таке питання дозволить їм наблизитися до дверей, за якими нареченого очікує наречена, ще на одну сходинку або на один крок.

В якості випробувань-запитань можна питати такі, які припускають достатню обізнаність нареченого: його можна запитати про розмір взуття нареченої, про те, як звуть її керівника, або попросити назвати повне ім'я тещі і тестя. Нареченого можна попросити перерахувати улюблені кольори і квіти [Читайте також: Вибір квітів для букету нареченої], парфуми, час року, улюблену книгу або фільм нареченої. Можна обіграти зустріч молодих: нехай наречений назве точну дату, коли вони познайомилися, її місце та обставини.

Попросіть нареченого перерахувати ті епітети, якими він зможе нагородити свою улюблену в різних життєвих обставинах, наприклад, коли вона зварить йому смачний борщ, відпустить на риболовлю з друзями, зламає його ноутбук або випадково упустить на ногу нареченого щось важке. Друзі нареченого можуть йому підказувати ті слова, якими б скористалися в цих ситуаціях самі. Запропонуйте їм придумати 20 похідних від її імені, після першої десятки таке завдання може стати дуже смішним і складним.

Нареченому можна пред'явити аркуш білого паперу, на якому наречена і її подруги залишили кожна свій відбиток губ. Завданням нареченого стане якнайшвидше знайти відповідь на питання: який з відбитків належить його коханій. Кожна помилкова версія карається грошовим штрафом.

Подругам нареченої таки слід не забуватися і намагатися не дуже мучити нареченого конкурсами і питаннями, а наречену, яка сидить за закритими дверима, очікуванням. Слід пам'ятати, що весілля тільки починається, і у всіх присутніх ще буде час проявити себе.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More