13.04.2013

Як він тебе обіймає, так і відноситься

Він обіймає вас ззаду, схрещуючи руки на ваших грудях. Навіть якщо ви ще не почули головні слова від чоловіка, будьте впевнені - він від вас без розуму. Подумки він уже зізнався вам у коханні. Так що, якщо вам невтерпеж чекати боязкого «я тебе люблю», сміливо беріть ініціативу в свої руки. На думку фахівців, якщо чоловік обіймає жінку ззаду, він тим самим хоче показати їй серйозність своїх намірів. Але бувають і винятки. Якщо партнер завжди обіймає вас таким способом, це може означати, що він відчуває до вас теплі почуття, але вважає вас недоступною. Він хотів би чогось більшого, але думає, що ви до нього абсолютно байдужі. Простіше кажучи, боїться дивитися вам в очі, ось і заходить ззаду. Дайте йому зрозуміти, що це не так і зовсім скоро ваші обійми стануть різноманітніше.

Обіймаючи, він ніжно проводить рукою по вашій спині. У даному випадку чоловік відчуває сильні і глибокі почуття по відношенню до вас. Він вважає вас близькою людиною і від обіймів готовий перейти до чогось більшого. Є й інший варіант: ваш партнер чимось засмучений і потребує підтримки, але не може розповісти про це. Погладжуючи вас по спині, він розраховує на прояв ласки і ніжності з вашої сторони. Відповідайте йому взаємністю і поцікавтеся, чи все у нього добре.

Укладаючи в обійми, він сильно притискає вас до себе. Це означає, що чоловік хоче близькості з вами. Зверніть увагу, якщо він, обіймаючи вас, завжди дивиться вам в очі, ваші відносини для нього значать набагато більше, ніж пристрасна інтимна близькість. Якщо ж ви вже якийсь час разом, такі обійми можуть свідчити про те, що чоловік готовий перейти на новий етап відносин.

Коли обіймає, він по-свійськи поплескує вас по спині. Вам здається, що ви просто друзі і він веде себе з вами так само, як і зі своїми приятелями, і перерости цим відносинам в романтичні практично неможливо. Але не все втрачено, якщо такі поплескування ви помітили пару-трійку раз. Почекайте, можливо, він ще обійме вас так міцно, як вам захочеться.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More