Салони краси пропонують своїм відвідувачкам нову послугу -
глазурування волосся. Згідно запевненням
перукарів, дана процедура зміцнює ламкі і слабкі волосся, надає їм блиск,
захищає кінчики від пошкодження. Після
глазурування повинен створитися ефект розкішної і доглянутою шевелюри.
У перукарні під час процедури волосся покриваються по всій
довжині глазур'ю - спеціальним лікувальним засобом, до складу якого входять
кераміди і зволожуючі компоненти.
Кераміди здатні проникати в структуру волосся, запаюючи їх і вирівнюючи
по всій довжині, а зволожуючі компоненти надають Прядка здорову вагу і блиск .
Глазур буває двох
видів: кольорова і безбарвна. У
перукарні вам можуть залишити ваш колір волосся, зробити його на кілька тонів
світліше, темніше або яскравіше.
Неважливо, натуральні у вас волосся або фарбовані, глазур діє в обох
випадках. При бажанні ви можете міняти
колір глазурі, виходячи з перукарні щоразу з новим відтінком.
Для власниць волосся
середньої довжини процедура глазурування триває близько години. Спочатку майстер вимиє вам голову, потім
трохи підсушить волосся і завдасть на них засіб. Глазур вбирається по всій довжині волосся,
обволікаючи їх тонкою плівкою, розгладжуючи, склеюючи посічені кінчики і
створюючи бар'єр від сонячних променів, які згубно впливають на вашу
зачіску. Глазурування повторюють кілька
разів, але волосся вбирають лише необхідну їм кількість речовини. Чим більше пошкоджену і пористу структуру
мають волосся, тим більше глазурі вони вберуть (і тим дорожче, відповідно, вам
обійдеться процедура). Якщо ви не
потребуєте в повному Глазурування волосся, цілющим складом можна покрити лише
кінчики.
Процедура абсолютно
нешкідлива - глазур не містить аміачних добавок. Ваше волосся буде мати здоровий і блискучий
вигляд близько трьох-чотирьох тижнів, в залежності від того, як часто ви миєте
голову, після чого Глазурування доведеться повторити. Особливого догляду за глазурованої шевелюрою
не потрібно, фахівці лише рекомендують вибирати м'які шампуні, щоб ефект від
процедури тримався довше.


2/11/2013
Posted in: