13.04.2013

5 страв, які змусять на вас одружуватися

Якщо ви хочете зачарувати свого обранця, навчитеся готувати смачні і ситні блюда. Причому швидкість готування теж дуже важлива. Не кожен чоловік буде спокійно чекати години, поки ви не приготуєте, наприклад, холодець. Не забувайте і про те, що представники сильної статі воліють м'ясні страви. Тому не варто намагатися їх здивувати тістечками або тортами, краще приготуйте для них що-небудь істотне.

Дуже швидко і просто готується «Свинина під шубою». Візьміть м'ясо, наріжте його тонкими скибочками і підсушіть серветками. З кожен сторони посипте сіллю і чорним меленим перцем. На змащене маслом деко укладіть м'ясо, зверху покладіть порізані тонкими кружальцями помідори і цибулю. Зверху посипте тертою сирою картоплею і поставте в духовку на 40-50 хвилин при температурі 200-220 градусів. За 5-10 хвилин до закінчення приготування доставте деко, посипте на м'ясо дрібно нарізану зелень, тертий сир і добре подрібнений часник.

Також варто навчитися готувати салат «Біла ніч». Обсмажте до золотистого кольору дві невеликі цибулини, відваріть 2 середні картоплини в «мундирі», які потім подрібніть. Поріжте 200 грамів маринованих грибів і 300 грамів відвареного м'яса або мови. Потріть на середній терці одну сиру моркву і 250 грамів нежирного сиру. Потім змішайте всі інгредієнти, заправити салат майонезом або сметаною. Зверху прикрасьте блюдо рубаною зеленню.

Великою популярністю у чоловіків користується і «Цитрусова курочка». Поріжте курку на шматочки середнього розміру і замаринуйте в кефірі або майонезі (достатньо 15-20 хвилин). Потім м'ясо посоліть і обваляйте в борошні. Підсмажуйте курку на сильному вогні до утворення золотистої скоринки з кожного боку. Очистіть від цедри і кісточок половину лимона і два апельсини. У дволітрову банку викладайте шарами курку і цитрусові. Закрийте банку металевою кришкою і поставте запікатися в духовку на 40-60 хвилин.

Дуже швидко готується і блюдо «Спагеті Карбонара». Відваріть до напівготовності спагетті. Наріжте копчений бекон або грудинку на маленькі шматочки і обсмажте до золотистого кольору. До м'яса додайте 100 грамів білого сухого вина. Дайте випаруватися алкоголю. Змішайте 0,5 склянки тертого сиру твердих сортів, 2 жовтки, сіль і чорний мелений перець. Масу не збивайте, а перемішуйте виделкою. Злийте воду з макаронів і додайте до них вийшов яєчний соус. Видаліть з бекону за допомогою серветки зайвий жир і додайте м'ясо до макаронів. Акуратно перемішайте блюдо і подавайте на стіл, посипавши рубаною зеленню.

Ну і, звичайно ж, навчитеся готувати справжню домашню буженину. Рідкісний чоловік залишиться незадоволений цим смачним блюдом. Візьміть великий шматок свинини без кістки (бажано окосту), промийте і обсушіть його. У глибоку сковороду налийте трохи оливкової олії і додайте 50 грамів вершкового. Обсмажте на великому вогні м'ясо до отримання хрусткої скоринки. Поріжте шматочками сиру моркву і часник і нашпігуйте ними м'ясо. Зверху свинину посипте сіллю і меленим перцем (можна додати улюблених приправ). Загорніть м'ясо в декілька шарів фольги і випікайте в духовці. На кожен кілограм м'яса потрібно 1:00 готування.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More