14.11.2013

Дієта Лайми Вайкуле

Диета Лаймы Вайкуле фото Дієта Лайми Вайкуле - оптимальний спосіб схуднення, що дозволяє скинути 3-5 кілограмів за 9 днів.

З інтерв'ю Лайми Вайкуле: "4 кілограми плюс до мого нормальної ваги - це для мене дуже багато. Тоді я починаю приймати активні заходи, адже при невеликій вазі скинути 4 кг набагато складніше, ніж при 100 кілограмах. Іноді я пару днів голодую - п'ю тільки воду, чай і каву і не їм взагалі нічого. Якщо це не допомагає, сідаю на 9-ти денний дієту "

Дієта Вайкуле проходить в три етапи. 9 днів розбиваються на 3 періоди, кожен з яких складається з 3 дні. У кожен період можна вживати в їжу тільки 1 вид продуктів.

Перші три дні дієти можна харчуватися тільки вареним рисом . Рис може бути будь-який, але сама Лайма воліє коричневий, так як він містить необхідні організму мікроелементи і мінерали. Сіль використовувати не можна, втім, як і масло. Дозволяється додати трохи соєвого соусу, або приправ.

Наступні три дні по дієті Лайми Вайкуле можна вживати тільки варене куряче м'ясо. Бажано, щоб це була грудка, а спинка, крила і стегенця забороняються. Курку можна готувати і на пару. Сіль заборонена, а дозволеної приправою є соєвий соєвий соус.

Останні три дні дієти можна харчуватися тільки яблуками , але будь-яких сортів. Яблука підживлять організм мінералами і вітамінами.

Під час дієти Лайми Вайкуле необхідно щодня випивати 2 літри рідини, найкраще підійде звичайна вода . На п'ятий день дієти в раціон повинні бути включені трав'яні чаї, які урізноманітнюють харчування і благотворно вплинуть на загальне самопочуття.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More