25.11.2014

Динна дієта

Дынная диета фото Динна дієта не тільки ефективно допоможе схуднути, але й очистить шлунково-кишковий тракт. Диня має сечогінний ефект, за рахунок чого можна почистити нирки, і в ній містяться вітаміни В, С і А, залізо , калій , магній , фосфор , завдяки чому вона добре впливає на роботу кровообігу, нервової системи і серця. Вона виводить з організму холестерин і запобігає атеросклерозу, підвищує імунітет і сповільнює процес старіння. Диня - відмінний расщепитель жиру .

Краса цієї дієти в тому, що диня чудово насичує і створює відчуття ситості надовго, так що болісного голоду ви відчувати не будете.

Система харчування при динної дієті


При динячих дієтах слід харчуватися тільки зрілої динею. Найкраща - запашна. Диню треба їсти через однакові проміжки часу, в перервах дозволяється звичайна вода , мінеральна і трав'яний чай (будь-які трави). Рідина в день необхідно випивати не менше 1, 5 літра. Дана дієта заборонена для хворих на діабет.


Динна дієта


1-1,5 кг динної м'якоті слід розділити на 4-5 прийомів їжі + 1,5 літра води на день.

Ця дієта дозволить вам скинути до 5 кілограмів ваги за 7 днів. Довше на такий суворої динної дієті сидіти не рекомендується.


Очищаючі динячі дієти


Меню 1:
Сніданок - м'якоть дині 300-400 гр.
Обід - через три години після сніданку і далі харчування звичайне.

Меню 2:
Сніданок і обід - звичайне харчування, але його калорійність повинна бути не більше 100 ккал
Вечеря - 400 - 500 гр. м'якоті дині (мінімум через 3 години після обіду).

Меню 3:
Сніданок - 400 гр. м'якоті дині
Обід - 400 гр. м'якоті дині + 200 гр. рису і зелений чай
Полудень - скибочка чорного хліба з росл. маслом + зелений чай
Вечеря - 200 гр. рису або гречки + 200 гр. відвареної курки або м'яса + овочевий салат

Тут треба додати, що їжа, яка вживається в їжу крім дині, повинна бути як можна більш здоровою. Слідувати очищує динним дієтам з меню 1 і 2 дозволяється не більше 7 днів. За тиждень ви почистіть свій організм і схуднете на 2-3 кілограми. Відносно третього меню - три тижні і мінус 4 кілограми.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More