14.11.2013

Вишнева дієта

Вишневая диета фото В даний час відомо більше ніж 1000 сортів вишень. Кращі сорти вишні - м'ясисті, тверді і солодкі плоди. Вони можуть мати колір від світло-жовтого до фіолетового або майже чорного.

Вишня давно високо цінуються народною медициною. Вишня містить значну кількість вітамінів, особливо С, А, РР, В1 і В2. Крім того, вишня заповнює дефіцит багатьох видів мінералів. У вишні та черешні багато калію , який відповідає за гарний стан шкіри і міцну нервову систему. Його відсутність в організмі може стати причиною сухої шкіри, схильності до утворення лупи, м'язових спазмів, запорів. Недолік калію підвищує дратівливість і тривожний стан. Вишня також містить і інші корисні речовини, такі як натрій, кальцій, залізо , йод , фосфор і магній .

Ці плоди є прекрасною базою дієт для схуднення, тому що 100 грамів вишні містить тільки 55 - 60 калорій (залежно від сорту). Так що, вишню ви можете, тобто без кількісних обмежень.

Крім того, вишня - ідеальне очищаючий засіб, сечогінний засіб (чистить нирки), сприяє видаленню з організму шкідливих продуктів обміну речовин.

Вишня володіє і проносними властивостями, запобігає запори, регулює роботу шлунку і печінки , підвищення імунітет. У народній медицині вишня використовується як болезаспокійливий засіб, перш за все при артритах.

Вишнева дієта


При дотриманні вишневої дієти, ви можете вживати не тільки самі плоди, але черешки. З вишневих черешків можна готувати настій, який сприяє втраті ваги.

Вишнева дієта триває 2-3 дні. Протягом дня ви повинні з'їсти близько 2 кілограмів ягід. Це кількість можна розділити на 5-6 рівних частин і з'їсти протягом дня. За ці два дні виразно поліпшується травлення, зникають болі в животі, запори. Тіло відновлює легкість, припухлості зникають. Крім того, дієта покращує шкіру, зміцнює волосся і нігті.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More