30.04.2014

Дієта східного танцю

Диета восточного танца фото Східні танці здатні додати тілу вишукану граціозність, стрункість, позбавити від жирових накопичень, є профілактикою ряду захворювань (поперекових болів, остеохондрозу та ін.) Регулярні заняття танцями покращують колір обличчя, позитивно впливають на функціонування травної системи, нормалізують артеріальний тиск, одне заняття призводить до спалювання близько 400 кал.

Для швидкого і ефективного схуднення заняття східними танцями поєднують із спеціальною дієтою. Під час східної дієти харчування має бути дробовим (5 разів на день), в утихомиреній обстановці. У перервах між прийомами їжі (в середньому вони становлять 2-3 години) рекомендується пити тільки очищену воду. Харчовий раціон дієти включає широкий асортимент страв з відмінними смаковими якостями, забезпечує енергетичні витрати організму для занять танцями, харчовими волокнами для нормального функціонування шлунка, кишечника, незамінними нутрієнтами.

Меню дієти

На перший сніданок слід вживати вуглеводну їжу або білкову, що сприяє активізації метаболічних процесів. Прекрасним вибором для першого сніданку стануть омлет та ін страви з яєць , сир , сир, каші (гречана, вівсяна, рисова та ін), кава без цукру , фрукти.

Другий сніданок повинен забезпечити підтримання метаболізму на високому рівні і залежить від продуктів першого сніданку. Якщо перший сніданок складався з білкових страв, то на другий сніданок слід з'їсти дієтичний йогурт, якщо ж перший сніданок включав-яку кашу, то для другого сніданку підійде сир з овочами, омлет.

Обідня прийом їжі може складатися з риби, м'яса нежирних сортів (відварених, приготованих на пару або тушкованих), овочевих страв, дієтичних супів. Овочеві салати рекомендується заправляти оливковою або ін рослинним маслом, сметаною .

На полуденок дозволяється вживання в невеликих кількостях солодощів - шоколаду, рахат-лукум або ін східних солодощів. Солодощі дарують заряд енергії, гарного настрою для активних занять танцями.

Вечеря повинна включати невеликий шматочок пісного м'яса, легкий овочевий салат з огірків, томатів , солодкого болгарського перцю. Можна пити трав'яний чай, напої з шипшини . При виникненні почуття голоду дозволяється вживання зелених яблук , нежирного кефіру .


Комбінація танцювальних сеансів з дієтичним раціоном сприяє втраті зайвих кілограмів (до 6-8 кг за кілька місяців, залежно від індивідуальних генетичних особливостей організму). Заняття східними танцями сприяють створенню необхідного психологічного настрою для схуднення, дозволяють знайти бажану стрункість і красу.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More