14.11.2014

Дробова дієта

Дробная диета фото Медиками вже неодноразово доведено, що для кожного з нас краще їсти частіше, але потроху. Надмірна вага буде йти сам по собі, навіть якщо організм і отримує колишню кількість калорій , при цьому нові жирові складки не утворюються ніколи. Дробова дієта, про яку розказано в цій статті, скоріше просто образ правильного харчування, побудований на трьох основних моментах: їсти маленькими порціями, не переїду і не розтягуючи шлунок, стежити за почуттям голоду, не допускаючи гострих нападів, і раз на тиждень влаштовувати розвантажувальний день . Програма схуднення таким методом довготривала, перші результати стануть помітні лише через кілька тижнів, зате вага піде надовго, а організму не буде нанесено ніякої шкоди. Худнувши таким чином можна комфортно і без виснажливих голодувань скинути на місяць від 3 до 5 кг. Цей спосіб прекрасно підійде всім панночкам, не здатних відмовитися від шоколадок, тортиків і картоплі "фрі", але проте бажаючих мати струнку фігуру і завжди залишатися у формі.

Обов'язкові умови: харчуватися потрібно невеликими порціями п'ять-шість разів на день, припустимі перекушування, якщо це буду свіжі овочі або фрукти. На ніч можна випити склянку кефіру. У розвантажувальні дні дозволено вживати тільки знежирені кисломолочні продукти. Рекомендується для підвищення ефективності поєднувати дробову дієту з такими видами спорту, як плавання, біг, аеробіка.


День перший

Сніданок: омлет з 1 курячого яйця з морквою і горошком.
Другий сніданок: грейпфрут або мандарин .
Обід: 200 гр. овочевого супу і трохи салату з відвареної буряків або моркви .
Полудень: невеликий бутерброд з сьомгою на житньому хлібі.
Вечеря: 200 гр. овочевого салату з домашнім сиром або пара сирників зі сметаною .
На ніч: фрукти з медом або кефір .


День другий

Сніданок: 150 гр. вівсянки з молоком , курагою і горіхами.
Другий сніданок: сандвіч з помідором, огірком і скибочкою сиру.
Обід: шматочок тушкованої риби з рисом і овочевим гарніром.
Полудень: яблуко або банан .
Вечеря: шматочок курячої грудки без шкіри, запеченої з будь-якими овочами.
На ніч: йогурт або морквина.


День третій

Сніданок: 100 гр. нежирного сиру з сухофруктами, кефір або ряжанка .
Другий сніданок: апельсин .
Обід: овочевий суп, трохи вінегрету.
Полудень: груша
Вечеря: овочеве рагу з кабачків і баклажанів, шматочок сирної запіканки.
На ніч: кефір чи ряжанка.


Після трьох днів такої дієти слід влаштувати один розвантажувальний день, протягом якого можна з'їсти до 1,5 кг сиру або випити до 2 л. кефіру, потім продовжувати дробове харчування. Навіть якщо ви порушили режим і переїли, розвантажувальний день все виправить. Намагайтеся відмовитися від білого хліба, солодкої здоби, цукерок, майонезу і жирних, смажених страв. Заправляйте салати нежирною сметаною і несолодкими йогуртами, замість тістечок перекушуйте фруктами та насінням, а м'ясо і рибу тушкуйте і запікайте. Якщо вам важко відразу перейти на маленькі порції, скорочуйте їх поступово і потроху, але безперервно. З часом організм звикне одержувати їжу невеликими порціями кілька разів на день і Ви не будете відчувати жодного дискомфорту. У цей період потрібно також відмовитися від міцних алкогольних напоїв і пива - максимум пару келихів сухого вина.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More