07.05.2014

Дієта Інни Воловичевой

Диета Инны Воловичевой фото Багато шанувальників телепроекту "Дом 2" з особливим інтересом обговорюють одну з учасниць - Інну Воловичевой. Прийшовши на проект вельми угодованої дамою з вагою 100 кг, Інна схудла за короткий термін з 54го розміру одягу до 46го. Звичайно ж, подібний наочний приклад викликав особливий інтерес у бажаючих схуднути.

Дієта Інни Воловичевой дозволила їй за кілька тижнів позбутися 28мі кілограмів, причому, зупинятися худнути зірка телешоу не збирається. Вона зізналася, що колись сиділа на Кремлівській дієті , однак, через несприятливого впливу на здоров'я від Кремлівка Інні довелося відмовитися.

Як і будь-яка дієта, що дозволяє скинути велику вагу, дієта Інни Воловичевой з Будинку 2 є суворої, але в той же час цей спосіб схуднення не складний.
Строго заборонені продукти - все солодке, борошняне, смажене, солоне і алкоголь. Дозволено рідкісне вживання чорного хліба в малих кількостях. З фруктів, як і при багатьох інших дієтах, забороняються виноград і банани . Потребує приготуванні їжа повинна бути приготована на пару, грилі, або зварена. Після 18 години вечора харчування на "сьогодні" має бути завершено. При відчуттях сильного голоду перед сном дозволяється з'їдати грейпфрут або випивати свіжі овочеві і фруктові соки, а також нежирний кефір .

Дієта Воловичевой з Будинку 2 передбачає собою 3 етапи:


На першому етапі необхідно підготувати організм до нової системи харчування. Кількість споживаної їжі має скоротитися, а заборонені продукти один за іншим повинні покинути раціон.

Другий етап - сама дієта.

Третій і завершальний етап дієти - вихід з неї.


Зразкове меню і раціон дієти Інни Воловіечеевой з Будинку 2:


Сніданок - невелика порція геркулесовой каші, звареної на воді без солі і цукру + фрукти
Обід - м'ясні та рибні страви (і те й інше має бути нежирних сортів) з гарніром з овочів
Вечеря - свіжі фрукти і овочі, нежирний йогурт або сир


Вихід з дієти Інни Воловичевой повинен бути поступовим - щотижня можна вводити тільки один новий-колишній продукт в раціон. Зрозуміло, після виходу з дієти Воловичевой необхідно дотримуватися контроль якості споживаної їжі, калорійності і ступеня користі.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More