11.06.2014

Дієта гейш

Диета гейш фото Хто не хотів би мати мініатюрну, точний фігурку японської статуетки без найменшого жиру ? Ця дієта приваблює вже одним своїм назвою, що викликає стійкі асоціації з витонченими японськими красунями. Популярність додає її простота і доступність - основні складові меню дієти ( рис , чай і молоко ) знайдуться в будь-якому продуктовому магазині. Більшість випробували на собі такий спосіб схуднення залишаються задоволені, так як дієта гейші не тільки ефективно прибирає кілограми, але і відмінно відновлює роботу ШКТ, виводить зайву рідину з організму і заспокоює розхитані нерви. Також було відмічено підвищення працездатності та поліпшення загального самопочуття. Завдяки щоденному вживанню молока людина не відчуває гострого почуття голоду, тому не схильний пріступоам агресії і дратівливості.

Але при цьому варто відзначити, що дієта гейші досить жорстка і одноманітна, для дисциплінованих дівчат, здатних витримати дуже мізерне меню. Проводити її можна не більше п'яти днів, а повторювати - не раннє, ніж через два тижні. Бажано підготуватися до дієти за кілька днів, зменшивши порції і відмовившись від важкої, жирної їжі, щоб організм не відчував стресу від різкої зміни харчування. Дотримуючись всіх умов, можна легко скинути за п'ять днів до 7 кг зайвої ваги, які повернуться нескоро, якщо обмежувати себе в калорійної їжі. Ось нескладне меню цієї популярної дієти.

Сніданок: 2 чашки зеленого чаю з молоком у пропорції 1:1.
Обід: 1 пиала відвареного рису без солі , краще коричневого, 1 чашка підігрітого молока.
Вечеря: 1 пиала відвареного рису без солі, 1 чашка зеленого чаю з молоком.

Якщо дуже важко витримати такий режим, дозволяється додатково випивати в день кілька чашок чаю з молоком. Обов'язкова умова - напій має бути теплим, в такому вигляді він володіє підвищеними сечогінними властивостями. Але потрібно повністю виключити цукор і сіль. Також можна пити будь-яку кількість мінеральної води без газу.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More