02.11.2014

Детокс-дієта

Детокс-диета фото Останнім часом детокс-дієта стала популярна в дієтичної культурі. Детокс-дієта - це система, завдяки якій відбувається очищення організму від шлаків і токсинів, а також йдуть зайві кілограми.

Схема живлення детокс-дієти


Дотримання детокс-дієти вимагає попередньої підготовки - за місяць до дієти слід обмежити себе у вживанні висококалорійної, смаженої і жирної їжі. За півмісяця необхідно перейти на рослинну їжу і дотримуватися раціону "Овочі-фрукти-трави".

Вирішуються: буряк , брокколі, солодкий червоний перець, виноград , яблука , цитрусові, спаржа , артишоки, банани , чорнослив, гранати, морква, злаки, морська капуста , паростки і пагони трав. Один раз на 7 днів дозволяється вживання птиці, риби та козячого сиру.

Забороняються: кава, солодощі, борошняне, вуглеводи і алкоголь. За детокс-дієті необхідно обов'язково випивати склянку гарячої води з лимоном з ранку натщесерце. У 8 вечора харчування має бути "на" сьогодні "закінчено.

Якщо ви будете дотримуватися детокс-дієти 3 дні, то з організму виведуться шлаки і токсини, за 5 днів детокс-програми запустяться відновлюють функції організму, а за 10 днів відбудеться повна детоксикація, яка включає в себе очищення і оновлення кровотоку.


Меню детокс-дієти


З 8 ранку до полудня можна вживати їжу в необмежених кількостях - яблука, виноград, ківі, цитруси, вода і чаї з трав.

З полудня до 20 годин - овочі, які можна гасити, запікати, вживати в сирому вигляді або готувати з них салати.

Існує ще один спосіб очистити організм від шлаків і токсин - детокс-дієта, в основі якої лежать кленовий сироп, мелений перець, лимонний сік і тепла вода. З даних інгредієнтів потрібно приготувати коктейль. Гострий перець прискорює метаболізм, а кленовий сироп збагачує при цьому організм необхідною кількістю калорій і мікроелементів. У результаті крім чищення організму ви втратите у вазі.

Переходять на детокс-дієту з кленовим сиропом поступово. Для цього за кілька днів до дієти з раціону виключається м'ясо і перевага віддається фруктам і овочам. За 2 дні до дієти з кленовим коктейлем необхідно перейти на рідку їжу, а за день - виключити з раціону всі крім свіжовичавленого апельсинового соку, якого потрібно буде випити 2 літра за день.

Даної дієти можна дотримуватися 4-5 днів, але не більше 10ти. Якщо ви сидите на дієті більше трьох днів, то починаючи з четвертого включайте в раціон продукти, які вживали в дні підготовки до системи, але тільки вже в зворотному порядку. Втрата ваги з урахуванням днів підготовки - 7-9 кілограмів.

Рецепт приготування кленового коктейлю:
- 2 столові ложки кленового сиропу
- 2 столові ложки свіжовичавленого лимонного соку
- Щіпка червоного меленого перцю

Всі інгредієнти змішати з водою і вживати 5-6 порцій коктейлю в день. Можна також приймати цей очищающий коктейль виключно вранці, однак, ефект при цьому буде досягатися набагато повільніше.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More