14.11.2013

Виноградна дієта

Виноградная диета фото Виноградна дієта - метод харчування, що дозволяє поласувати низькокалорійними, але дуже апетитними стравами. Дана дієта допоможе позбутися від зайвих кілограмів, а також привчить до правильного, нежирному і смачному харчуванню. За 4 дні виноградної дієти можна схуднути на 3-4 кг.

Виноград надає сприятливу дію на кровоносну і серцево-судинну систему. У винограді знаходяться вітаміни груп В, D, E, C і Р, цукру , клітковина, пектинові речовини, калій , натрій, магній та інші елементи. Також ці смачні ягоди виводять з організму шкідливі речовини, посилюють діяльність нирок, контролюють склад шлункового соку і поліпшують засвоєння їжі.

Для виноградної дієти вибирайте виноград з кісточками, так як в ньому більше поліфенолів, які уповільнюють старіння.

Меню виноградної дієти на 4 дні


1 день дієти (800 - 850 ккал):
Сніданок: мюслі з апельсином, йогуртом і виноградом (змішати 150 гр. Йогурту, половину апельсина , 1 ст. л. мюслі і 100 гр. темного винограду)
Обід: гарбузово-виноградний салат + пара скибочок буженини (250 гр. Обсмаженої на сл. Олії, гарбуза змішати з виноградом і листовим салатом. До масла, в якому обсмажувалася гарбуз, додати трохи овочевого бульйону, гірчиці і оцту і залити цією сумішшю салат. Можна додати волоський горіх )
Вечеря: салат з фруктів (білий виноград (100 гр.), ананас (50 гр.), папайя (чверть) ст. ложка лимонного соку) і куряча грудка

2 день виноградної дієти (800 ккал)
Сніданок: йогурт (бажано лимонний - в 200 гр. знежиреного йогурту додати ст. ложку лимонного соку і збити, додаючи 150 гр. винограду)
Обід: рис (5 ст. ложок) і креветки (обсмажувати в оливковій олії + виноград)
Вечеря: картопля, овочі ( морква , селера , цибуля -порей, + ст. ложка сметани . Всі гасити) і темний виноград

3 день дієти (700 ккал)
Сніданок: бутерброд з сирним сиром (хліб з борошна грубого помелу) + 50 гр. винограду
Обід: риба (300 гр.), Тушкована з квашеної капустою (150 гр.) і виноградом
Вечеря: желе (виноградне)

4 день виноградної дієти (850 ккал)
Сніданок: хліб з виноградом (100 гр.) І сиром (100 гр.)
Обід: млинці (тісто - 3 ст. Л. Борошна, вода 100 гр. + 1 яйце . Начинка - 100 гр. сиру, ст. л. мінералки + 50 гр. винограду)
Вечеря: тушковані індичка , гриби , овочі (тушкувати з виноградом + морква і сметана), відварений рис.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More